Ural motocikla versija ar dronu (+ FOTO)

Ural motociklu ražotājs papildinājis piedāvājumu ar jaunu variantu – versiju Air Limited Edition, kas komplektēta ar dronu.

Ražotājs uzsver, ka Air Limited Edition radīta „savu bezceļu piedzīvojumu iemūžināšanai”, tādēļ motocikls komplektēts ar īpašu aprīkojumu.

Tā sarakstā ir kompānijas StrataSys ar 3D printeri izgatavots nodalījums koptera pārvadāšanai, kas piestiprināts blakusvāģa kulbas virspusē, bet tuvāk sēdeklim novietots Ram Mounts kontrolieris. Lai drona lidojumu neapdraudētu laika apstākļi, komplektā būs vēja konuss vēja virziena un stipruma noteikšanai, USB pieslēgvieta noderēs ierīces akumulatora uzlādēšanai, bet teleskopiskais statīvs – pašbildes uzņemšanai. Motocikla aprīkojumā būs arī papildu diožu miglas lukturi, rezerves ritenis, degvielas kanna, instrumentu komplekts un lāpsta.

Air Limited Edition tehniskais pildījums ir tāds pats kā standarta versijai – 749 kubikcentimetru 41 Zs (52 Nm) divcilindru motors, kas strādā pārī ar piecu pakāpju pārnesumkārbu (četri uz priekšu, viens atpakaļ).

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.