Skāde pārsniedz miljonu – Maskavā notikusi vairāku supermašīnu sadursme (+ VIDEO)

Vakar, 17.septembrī, Maskavas centrā notikusi smaga autoavārija, kurā iesaistīti vairāki elitāri superauto, ieskaitot Lamborghini, Maybach un Bentley.

Youtube ievietotajā video redzamas avārijas sekas un kanāla “Движения“ veidotais apraksts, no kura izriet, ka 17.septembra vakarā automobilis Audi, pie kura stūres atradusies Maskavas valdības amatpersona, veikusi  kreiso pagriezienu pāri divām nepārtrauktām līnijām, izraisot sadursmi ar Lamborghini. Rezultātā Audi apstājās pretējā joslā, bet Lamborghini turpināja kustību un uztriecās ielas malā stāvošajiem Porsche, Infiniti, Bentley un G-klases Mercedes.  No šo automobiļu atlūzām cieta arī mazliet tālāk novietotis Maybach. Tiek lēsts, ka kopējie zaudējumi varētu sastādīt vismaz 100 miljonus rubļu (aptuveni 1,2 miljoni eiro)

Apskata veidotāji atgādina, ka parasti šādos gadījumos tiek vainoti parastie autobraucēji, bet ierēdņi tiek cauri ar sausu ādu. Šoreiz gan būs grūtāk, jo vainīgais jau bija paguvis atzīt savu vainu, turklāt viens incidentā cietušajiem automobiļiem (Mercedes) pieder pazīstamam blogerim, kurš apsolījies uzraudzīt notikumu gaitu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.