Ceļu satiksmes negadījumos piektdien divi bojāgājušie un 21 cietušais

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem gājuši bojā divi un cietis 21 cilvēks, tostarp septiņi gājēji, liecina Valsts policijas (VP) apkopotā operatīvā informācija.

Latvijā kopumā reģistrēti 138 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem divas avārijās bija ar bojāgājušajiem un 18 avārijas – ar cietušajiem.

Diennakts laikā 95 avārijas notikušas Rīgas reģionā, 14 – Kurzemē, 12 – Latgalē, deviņas – Vidzemē, bet Zemgalē notikuši astoņi ceļu satiksmes negadījumi, tostarp abas avārijas, kurā gāja bojā cilvlvēki.

Jau ziņots, ka piektdien ap plkst.9.30 uz Liepājas šosejas Dobeles novadā sadūrās vieglā automašīna un degvielas vedējs. Avārijā bojā gāja vieglās automašīnas vadītājs.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 13 autovadītāji, kas pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, liecina Valsts policijas operatīvā informācija.

Rīgas reģionā diennakts laikā pieķerti četri dzērājšoferi, pa trim – Vidzemē un Zemgalē, divi – Kurzemē, viens – Latgalē.

Tāpat tika noformēti 194 administratīvā pārkāpuma protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Kopumā aizvadītajā diennaktī par dažādiem satiksmes pārkāpumiem policija noformējusi 463 protokolus.

 

 

 

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.