Traģiskā avārija Mārupē – jauna informācija

Mārupē trešdien pēc pakaļdzīšanās divu automašīnu sadursmē gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Policija, reaģējot uz iedzīvotāju lūgumu, vakar, 5.aprīlī, Mārupes novadā veica satiksmes kontroli. Tās laikā policisti konstatēja automašīnu “Audi A6”, kas brauca pa pretējo braukšanas joslu un pārkāpa ātrumu par aptuveni 20 kilometriem stundā.

Policijas ekipāža apgriezās un aicināja transportlīdzekļa vadītāju apstāties. Reaģējot uz policistu norādēm, 1978.gadā dzimušais “Audi A6” vadītājs samazināja ātrumu un gandrīz apstājās, taču tad pēkšņi to paātrināja un tuvākajā līkumā – Rožu ielā – nespēja savaldīt transportlīdzekli, kā rezultātā notika frontāla sadursme ar pretī braucošo automašīnu “Audi A6 Avant”, kuras vadītājs gāja bojā notikuma vietā.

Savukārt “Audi A6” vadītājs ar dažādām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Policijā sākts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana, tostarp tiks izmeklēts, vai “Audi A6” vadītājs ir bijis alkohola reibumā.

Tikmēr Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) aģentūru LETA informēja, ka dienests saņēma izsaukumu uz Alūksnes novada Pededzes pagastu par negadījumu, kurā iesaistīti divi autobusi un iespiests viens cilvēks.

Izmantojot hidrauliskos instrumentus, ugunsdzēsēji cilvēku atbrīvoja un nodeva mediķiem. Notikumā cieta vēl septiņi cilvēki.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.