Vīrietis, būdams alkohola reibumā, bēg no policijas un iestūrē sienā (+ VIDEO)

29. aprīlī Kuldīgā, ap pulksten vieniem naktī, patrulējot pilsētā, Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes (VP KRP) amatpersonas par virkni pārkāpumu aizturēja autovadītāju, kurš bija sēdies pie stūres, būdams alkohola ietekmē.

Autovadītājs, pamanot policijas ekipāžu, uzsāka bēgšanu un, traucoties cauri pilsētai ar ātrumu 70 km/h, kur atļautais ātrums ir 30km/h,   iebrauca kādas mājas sienā un visbeidzot automašīnu apturēja.  Veicot pārbaudi, noskaidrots, ka vīrietis vadīja  automobili 2,20 promiļu reibumā.

Pret personu ir uzsākti vairāki administratīvā pārkāpuma procesi. Par transportlīdzekļa vadīšanu alkoholisko dzērienu ietekmē vīrietim piemērots  naudassods 1700 eiro, kā arī vadīšanas tiesību atņemšana uz 5 gadiem; tikpat liels naudassods piemērots arī par bēgšanu no Valsts policijas, kā arī vadītāja tiesību atņemšana uz 5 gadiem; par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu piemērots naudas sods 140 eiro, bet par aizbraukšanu no notikuma vietas – 700 eiro, savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu pilsētā – 160 eiro.

Vīrietis arī iepriekš vairākkārt nonācis policijas redzeslokā saistībā ar dažāda rakstura noziedzīgiem nodarījumiem, tai skaitā arī pārkāpumiem ceļu satiksmē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.