Nellija Štolcermane par dēla Tomasa pasaules čempiona titulu un nākotnes plāniem (+ VIDEO)

Portāls Sportacentrs.com sadarbībā ar iauto.lv piedāvā fragmentu no sporta sarunu šova “eXi” jaunākās epizodes.

Tajā pieredzē par piedzīvoto profesionālajā sportā dalās trīs bijušie tehnisko sporta veidu pārstāvji – Latvijas čempions autosportā un pirmais latvietis, kurš piedalījies rallijā “Parīze–Dakara”, Krišjānis Caune, tehnisko sporta veidu lēdija Nellija Štolcermane, kā arī viens no pēdējo gadu spilgtākajiem motokrosa pārstāvjiem, deviņkārtējais Latvijas čempions un pasaules junioru čempions Matīss Karro.

Jaunākajā raidījuma epizodē tā dalībnieki dalās atmiņu stāstos par dāvanām un žagariem kontekstā ar tehniskajiem sporta veidiem. Bijušie sportisti atrāda savas zīmīgākās trofejas, stāsta par balvu fondiem, kā arī atceras epizodes, kurās saņēmuši žagarus – soda punktus, diskvalifikācijas…

Nellija Štolcermane tikmēr pastāstīja par sava dēla Tomasa triumfu pasaules čempionātā – “Rotax MAX Challenge Grand Finals 2021” fināla sacensībās, kur piedalījās 380 labākie Rotax kartinga braucēji no visas pasaules.

Sporta sarunu šovs “eXi” ir Jāņa Celmiņa un “Sportacentrs.com” veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru skatāms “Sportacentrs.com TV” kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā “Sportacentrs.com”, kā arī TV4 kanālā. Raidījuma būtība ir bijušo sportistu atmiņu stāsti no viņu sportiskajām karjerām, kā arī dalīšanās pieredzē par piedzīvoto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.