Klajā nācis 2020 gada kalendārs “Rallijs Latvijā”

Pie līdzjutējiem un citiem interesentiem devies kārtējais kalendārs “Rallijs Latvijā”. Šoreiz “uzfrišinājies” vairāk kā līdz šim.

Izskaņai tuvojas sportiskais, 2019 gads. Gads ir bijis visai raibs un dažādiem notikumiem pārpilns. Līdzīgi arī Latvijas autosportā, precīzāk rallijā, aizvadītā sezona bijis bezkompromisa cīņām bagāta. Skaistie ziemas ralliji Alūksnē un Gulbenē, Eiropas čempionāts Kurzemē, viesošanās Igaunijā WRC reklāmas rallijā “Estonia” un Latvijas čempionāta posms Dienvidigaunijā, kā arī latviešu dalība leģendu rallijā Sanmarino. Iespaidu daudz. Sportistiem un līdzjutējiem ir ko atcerēties un pārspriest. Fotogrāfiem Raimondam Volontam un Jānim Asarim, klātesot šajos rallijos, izdevies “noķert” daudz spilgtu momentu, fiksējot kadrā, gan meistarīgus pilotus, gan ātrus automobiļus. Labākie no šiem kadriem apkopoti jaunajā kalendārā “Rallijs Latvijā”. Kļūstot par kalendāra īpašnieku ir iespējams kaut nedaudz izjust rallija dinamiku un sava veida romantiku. 

Kā jau ierasts kalendārā norādīti zināmie Eiropas un pasaules rallija čempionātu posmu datumi.

Kalendāra tapšanā lielu atbalstu sniedza Petro Canada Lubricants pārstāvis SIA VA Motors.

Jauno kalendāru “Rallijs Latvijā” 2020 gadam var iegādāties Rimi hipermarketos, Maxima XX un XXX veikalos, Narvesen, citās preses tirdzniecības vietās.

Par jauno izdevumu var interesēties arī Kalendārs “Rallijs Latvija” sociālo tīklu vietnē, htts://www.facebook.com/kalendarsRallijsLatvija/?ref=bookmarks 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.