Vakar kravas auto plīsa riepa, kā rezultātā zaudēja vadāmību un iebrauca pretējā braukšanas joslā

Māris Ozoliņš, iAuto redaktors: “Ja grib, tad var! Lūk, šādu informāciju par ceļu satiksmes negadījumiem mēs šodien saņēmām no Valsts Policijas Vidzemes reģiona pārvaldes. Salīdzinājumam zemāk saite uz rakstu no Valsts policijas sagatavotās informācijas medijiem un sabiedrībai.”

Aizvadītajā diennaktī saņemta informācija par 69 gadījumu, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Reģistrēti seši ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā no gadījumiem divi bojā gājušie. Noformēti 68 administratīvā pārkāpuma protokoli ceļu satiksmes noteikumu jomā, no kuriem 27 bija par atļautā ātruma pārsniegšanu.

Vakar, 22.maijā pulksten 14:30 Ērgļu novadā Ērgļu pagastā autoceļa Rīga – Ērgļi 97.kilometrā, 1967.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “SCANIA” sakabē ar piekabi. Kravas automašīnai plīsa priekšējā kreisā riepa, kā rezultātā kravas automašīna zaudēja vadāmību un iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur notika frontāla sadursme ar automašīnu “Opel”, kuru vadīja 1972.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja automašīnas “Opel” vadītājs un pasažiere, 2004.gadā dzimusi meitene. Medicīnas iestādē nogādāja “Opel” pasažieri un “Scania” vadītāju. Policija skaidro negadījuma apstākļus. Uzsākts kriminālprocess.

Saite uz otru šīs dienas preses relīzi no Valsts policijas: “Pagājušajā diennaktī valstī reģistrēts 81 ceļu satiksmes negadījums, tajos cietuši 9 cilvēki un 2 gājuši bojā (+ TABULA)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.