Ford nodemonstrē modernizēto Focus Ķīnas tirgum (+ FOTO)

Ford atklājis attēlus un informāciju par modernizēto Focus Ķīnas tirgum, kas ieguvis sportiskāku izskatu un atšķiras no pērn debitējušās Eiropas versijas.

Sportiskumu un vairāk agresivitātes dizaineri Ķīnas versijai centušies piešķirt, izveidojot melnu radiatora resti  ar lielāka diametra šūnveida režģi, melnu ierāmējumu lukturiem, gaisa pievadiem un logiem. Šāds komplekts sasaucas ar divkrāsu riteņu diskiem, melno jumtu un spoguļu korpusiem.

Salonā būs 8 collu digitālais mērinstrumentu panelis, kā arī 12,3 collu multimediju sistēmas ekrāns, kuram izmanto nevis Eiropai ierasto SYNC 4 tehnoloģiju, bet gan programmaparatūru ar nosaukumu SYNC + Zhi Mo, ko kopīgi izveidoja Ford un Ķīnas koncerns Baidu. Vadītājam labs palīgs būs 2. līmeņa autopilots, kas ļaus vadītājam atsevišķos gadījumos, piemēram, braucot pa šoseju, uzticēt automašīnas vadību autonomās braukšanas sistēmai.

Ķīnā atjauninātais Focus tiks piedāvāts ar sedana un piecu durvju hečbeka virsbūvēm un tikai vienu 1,5 litru benzīna motoru, kas attīsta 180 ZS. Kopā ar dzinēju darbosies automātiskā 8 pakāpju ātrumkārba, kas ir vēl viena atšķirība no Eiropas versijas, kas izmanto 7 pakāpju robotizēto transmisiju ar diviem sajūgiem.

Modeļu saime iztiks bez Cross bezceļa versijas, toties būs ST-Line “sporta versija” ar to pašu 180 Zs motoru un „agresīvāku” izskatu, ko piedos 18 collu riteņi ar sarkaniem bremžu suportiem.

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.