Opel elektriskais krosovers Mokka-e par 35 eiro mēnesī, taču – tikai Vācijā (+ FOTO)

Opel pirmo pilnībā elektrisko krosoveru Mokka-e Vācijā var iegūt savā rīcībā noslēdzot darījumu ar līzinga kompāniju un maksājot vien 35 eiro mēnesī.

Opel pirmais elektriskais apvidus automobilis Mokka-e patiesībā nemaz nav lēts transportlīdzeklis, taču Vācijā to var iegūt savā rīcībā par neticami zemu cenu, kas sākas no 35 eiro mēnesī, raksta vācu izdevums Efahrer.com.

Protams, darījumā paslēpti “daži āķīši”, tomēr tas joprojām ir ļoti interesants. Minētais izdevums izpētījis, ka līgums tiek slēgts uz diviem gadiem, bet to var pagarināt par vienu vai diviem gadiem par papildu samaksu. Klientam gadā bez maksas piešķir 10 000 kilometru, taču arī to skaitu par mērenu piemaksu var palielināt līdz 50 000. Automašīnas piegādes laiks ir no septiņiem līdz deviņiem mēnešiem.

Mēneša līzinga likme tiešām sākas no 35 eiro, kam jāpieskaita četri eiro par apkopi un amortizāciju. Šis nosacījums ir obligāts, tādēļ summa pieaug līdz 39 eiro mēnesī.

Tāpat jāņem vērā, ka iznomātājs iekasē papildu vienreizējus 890 eiro par nodrošinājumu pie dīlera, turklāt līzinga kompānija šajā piedāvājumā jau ir iekļāvusi BAFA vides piemaksu 6000 eiro apmērā. Klientiem šī nauda vispirms jāpārskaita un pēc tam pēc apstiprināšanas un pieteikuma iesniegšanas jāatgūst no BAFA pašam.

Tātad par 39 eiro mēnesī darījuma noslēdzējs tiek pie Opel Mokka-e bāzes versijas, kas komplektēta ar 136 Zs elektromotoru, 50 kWh akumulatoru aptuveni 320 km, uzlādes kabeļiem 11kW maiņstrāvas un 50 kW līdzstrāvas iekārtu izmantošanai, diožu lukturiem, tālo gaismu asistenta, dažādiem citiem elektroniskajiem palīgiem un multimediju sistēmas.

Lielāka komforta cienītāji var izvēlēties Mokka-e Elegance aprīkojuma komplektācijā, bet sportiska stila cienītāji – GS Line. Šajā gadījumā līzinga maksājums pieaug attiecīgi līdz 67 un 41 eiro mēnesī, bet par 102 eiro mēnesī var tikt pie Mokka-e topmodeļa, kas aprīkots ar Matrix-LED lukturiem, alkantara sēdekļiem, 10 collu mērinstrumentu un 12 collu multimediju ekrānu, apsildāmu stūri u.c. patīkamām ekstrām.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.