Mercedes Vito nomaina paaudzi (+ foto)

Kompānija Mercedes-Benz oficiāli iepazīstinājusi ar komerctransportlīdzekļa Vito jaunās paaudzes modeli.

Jaunās paaudzes Vito būs pieejams trīs dažādās garuma versijās: 4895, 5140 un 5370 mm ar priekšējo, aizmugures vai visu riteņu piedziņu. Furgoniņa maksimālais augstums 1910 mm, bet maksimālā kravnesība atšķiras – priekšpiedziņas versijai tie ir 1289 kg, variants ar aizmugures riteņu piedziņu drīkstēs iekraut līdz pat 1396 kg.

Atkarībā no vajadzības pircējs varēs izvēlēties furgona tipa virsbūvi, kas paredzēta dažādu kravu pārvadājumiem, kravas-pasažieru variantu Mixto vai pasažieru versiju Tourer.

Mercedes Vito tiks komplektēts ar 1,6 litru četru cilindru dīzeļdzinēju, kas pieejams divās jaudas pakāpēs ar 88 vai 114 ZS jaudu. Prasīgāki un turīgāki klienti varēs izvēlēties divlitru dīzeļdzinēju, kas tiek piedāvāts trīs jaudas versijās: 136, 163 un 190 ZS. Visjaudīgākā versija atbilst Euro-6 atgāzu normatīviem. Motoriem kā sadarbības partneris paredzēta sešu pakāpju manuālā pārnesumkārba, bet no papildaprīkojuma saraksta var izvēlēties automātisko 7G-Tronic-Plus pārnesumkārbu (pieejama versijām 114 CDI, 116 CDI), savukārt pilnpiedziņas variantiem un visjaudīgākajai modifikācijai automātiskā kārba būs uzstādīta sērijveidā.

Vācijas tirgū jaunās paaudzes Vito nonāks oktobrī un bāzes versijā maksās nepilnus 18 000 eiro.

 

 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.