Uzņēmumi var pieteikties dalībai RTU Karjeras dienā

Foto: iAuto

Uzņēmumi ir aicināti pieteikt dalību Rīgas Tehniskā universitātes (RTU) Karjeras dienā, lai klātienē uzrunātu potenciālos darbiniekus vai praktikantus, kā arī iepazīstinātu studentus ar savu uzņēmumu.

“Darba devējiem ir svarīga loma izglītības sistēmā, un ir būtiski sadarboties, lai veicinātu tautsaimniecības attīstību. Būtiski, lai Karjeras dienā tiktu pārstāvēts pēc iespējas vairāk uzņēmumu, no kuriem studenti uzzinātu par aktualitātēm dažādās nozarēs un būtu informēti par prasmēm un kompetencēm, kas darba devējiem ir svarīgas,” uzskata RTU rektors akadēmiķis Leonīds Ribickis.

Nākamās RTU Karjeras dienas notiks 2014.gada 20.martā “BT1” Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, bet uzņēmumi var pieteikties līdz nākamā gada 10.februārim. Savukārt, piesakoties līdz šā gada 10.decembrim, būs zemāka dalības maksa.

RTU Karjeras diena notiks jau 11.reizi, un ik gadu tajā dažādu nozaru uzņēmumu pārstāvji satiekas ar lielu skaitu studentu. Šogad notikušajā pasākumā piedalījās 2500 studentu un 81 uzņēmums.

Uzņēmumiem tiks piedāvāta arī papildu iespēja sniegt prezentācijas un tematiskās lekcijas. Par katru uzņēmumu paredzēts ievietot informāciju RTU Karjeras dienas katalogā, kas bez maksas būs pieejams visiem pasākuma apmeklētājiem.

RTU sagatavo būvniekus, arhitektus, datorspeciālistus, enerģētiķus, kā arī transporta un mašīnzinību speciālistus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.