Nepilni 19 000 eiro – Opel nosauc krosovera Crossland cenas (+ FOTO)

Vācijas autobūves kompānija Opel darījusi zināmas modernizētā krosovera Crossland cenas. Vācijas tirgū tas maksās vismaz 18 995 eiro.

Nākamā gada sākumā pasūtīšanai kļūs pieejams modernizētais Opel Crossland. 18 995 eiro vērtajā bāzes versijā būs iekļauts joslas asistents, ceļa zīmju atpazinējs, viedais ātruma uzturēšanas un ierobežošanas palīgs, klimatkontrole, komforta sēdekļi un ciparu radio uztvērējs.

20 670 eiro vērtā Business Edition paredzēta tālo ceļu mērotājiem. Šīs versijas aprīkojumā būs, tostarp: sertificētie ergonomiskie sēdekļi, LED lukturi, parkošanās palīgsistēma, atpakaļskata kamera, multimediji ar 7 collu ekrānu, Apple Carplay un Android Auto atbalstu.

Par 23 995 eiro būs iespējams iegādāties Crossland GS Line – sportiskā stilā noformētu versiju ar 17 collu vieglmetāla riteņu diskiem, melnu jumtu un sarkanas krāsas akcentiem, bet 3835 eiro dārgākais topmodelis Ultimate ietver, tostarp: parkošanās palīgsistēmu ar aklā leņķa uzraugu, 180 grādu panorāmas kameru, NaviPro multimedijus ar 8 collu ekrānu, Aktion Gesunder Rücken (GR) veselību saudzējošos „aktīvos” sēdekļus ar alkantara pārvalkiem un vairāku pakāpju apsildi, divu zpnu klimatkontroli, Keyless Open & Start pieejas un motora iedarbināšanas sistēmu, apsildāmu stūri un vējstiklu.

Crossland pieejams ar benzīna un dīzeļa dzinējiem, kas aptver 83-130 Zs jaudas diapazonu. Labs palīgs automobilim būs Intelligrip vilkmes kontroles sistēma ar pieciem braukšanas režīmiem.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.