Audi Q8 parādīs jūnijā

Audi Q8 – vācu kompānijas krosoveru gammas flagmanis, plašākai publikai tiks parādīts jūnijā, Šanhajas motoršova ietvaros.

Audi Q8 sērijveida modelis savu pirmizrādi svinēs šā gada jūnijā, kad darbu sāks Šanhajas motoršovs, raksta izdevums Motor1, atsaucoties uz informāciju, kas sniegta vācu zīmola ikgadējā preses konferencē.

Q8, kam lemts kļūt par Audi SUV līnijas jauno seju, tiks ražots Bratislavā – līdztekus Q7 otrās paaudzes modelim. Zināms, ka Q8 būs izteikti sportiskas ievirzes modelis, ko raksturos kupejveida virsbūve, agresīva dizaina bamperi un aerodinamikas elementi. Tirgū tas konkurēs ar BMW X6 un Mercedes-Benz GLE Coupe.

Vēl nesen tika runāts, ka Audi Q8 komplektēs ar V8 un V8 benzīna un dīzeļa dzinējiem, kā alternatīvu piedāvājot 470 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Paredzēts arī īpaši jaudīgs modelis SQ8, kas metīs izaicinājumu BMW X6M.

Audi Q8 testu prototipu attēli ne reizi vien iekļuvuši auto jaunumiem veltītajos interneta izdevumus, tostarp gandrīz bez maskējošā ietērpa (attēlā).

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.