Elektriskais Maybach – pa pusei limuzīns, pa pusei krosovers (+ FOTO)

Mercedes-Maybach atklājis detaļas par konceptuālo krosoveru Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, kas gaida savu pirmizrādi Pekinas autoizstādē.

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury ir 5260 mm garš, 2110 mm plats un 1764 mm augsts. Automobilis apgādāts ar četriem elektromotoriem, kas rada kopējo jaudu 750 ZS, bet zem grīdas iebūvētais 80 kilovatstundu akumulatoru bloks  nodrošina līdz pat 500 km garu distanci. Koncepts atbalsta bezvadu un arī ātras darbības uzlādi, tādēļ strāvas krājumus 100 kilometriem var atjaunot uzkavējoties uzlādes punktā vien piecas minūtes. 

Automobiļa dizains izstrādāts virtuālajā vidē, bet salons iekārtots Mercedes greznāko modeļu stilā, izmantojot ebenkoku, baltu ādu, hromu un rozā zelta detaļas, kas kopā ar S-klases elektriski regulējamiem un ar masāžas funkciju apgādātajiem aizmugures sēdekļiem, daudzkrāsaino komforta apgaismojumu un viduskonsolē iebūvēto Ķīnas tējas servīzi, rada šeiha pilij līdzīgu atmosfēru un komforta līmeni.

No eksterjera elementiem jāatzīmē riteņu diski turbīnu dizainā, hromētie sliekšņi, divdaļīgais aizmugures stikls un stilistiskā līnija, kas stiepjas pāri jumtam un motora pārsegam.

Priekšējo pasažieru rīcībā ir divi 12,3 collu ekrāni un balss vadības sistēma, kas pielāgojas lietotāja balsij un apveltīta ar spēju mācīties.

Pasažieri var izmantot vairākas relaksācijas programmas, kas atkarībā no izvēlētās tēmas izmaina salona apgaismojumu, muzikālo pavadījumu, smaržu un masāžas programmu, bet automobiļa elektronika var sinhronizēties ar viedtālruņa kalendāru un patstāvīgi nospraust maršrutu līdz galamērķim.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.