Super dārgā un super greznā Mercedes-Maybach apvidnieka pirmais attēls

Ķīnas Autohome publicējis pirmo īpaši dārgā un greznā Mercedes-Maybach apvidus auto attēlu, sniedzot pirmo priekšstatu par to, ko varam gaidīt Pekinas autoizstādē, kur notiks automobiļa pirmizrāde.

Agrāk publicētie salona tīzeri ļauj noprast, ka Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury būs četras sēdvietas, baltas ādas, dabīgā koka un alumīnija apdare ar zelta dekoriem, savukārt otrās sēdekļu rindas centrālajā konsolē izveidota niša ekskluzīvai tējas servīzei un tējkannai.

Apvidus auto dizains atgādina iepriekšējo Vision sērijas konceptu – elektriskās piedziņas Mercedes-Maybach 6 ar 750 Zs jaudīgu spēkstaciju. Arī šī automobiļa apdarei tika izmantots zelts.

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury tiks prezentēts 25.aprīlī – Pekinas autoizstādē. Sagaidāms, ka koncepts sniegs priekštatu par to, kāds izskatīsies nākamās paaudzes GLS apvidus auto.

Par pirmo sērijveida apvidus auto, kas tika izlaists ar zīmola Mercedes-Maybach izkārtni, kļuva modelis G650 Landaulet – uz G-klases apvidnieka bāzes izgatavots automobilis ar salokāmu jumta sekciju aizmugures daļā. Pavisam tika izlaisti 99 eksemplāri, kas maksāja 630 000 eiro katrs.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.