Lexus parāda jaunā ES sedana attēlus

Toyota luksusa zīmols publicējis Mercedes-Benz E-Class, BMW 5-Series un Audi A6 konkurenta – sedana ES jaunās paaudzes modeļa attēlus.

Jaunais ES, kas izgatavots uz TNGA priekšpiedziņas platformas, Lexus modeļu piedāvājumā nomainīs iepriekšējās paaudzes modeli un aizmugurējo riteņu piedziņas sedanu GS.

Jaunajiem RX un LX vizuāli līdzīgais ES ir lielāks un vieglāks par iepriekšējās paaudzes modeli, tiks aprīkots ar 3,5 litru V6 motoru, kas attīsta 270 Zs jaudu, savukārt elektronisko palīgi klāstā būs joslas uzturēšanas palīgsistēma, aklās zonas uzraugs, automātiskās bremzēšanas sistēma ar gājēju atpazīšanas funkciju u.c.  Piedāvājumā iekļauti arī četru cilindru motori, bet vēlāk motoru klāstam pievienosies hibrīdversija.

Plašākai publikai Lexus jaunums tiks parādīts 25.aprīlī, Pekinas autoizstādē, savukārt tirgū to var gaidīt tuvāk gada beigām.

Latvijā Lexus ES netiek piedāvāts, bet, piemēram, Krievijā to var nopirkt trīs versijās par cenu, sākot no 2 miljoni 235 000 rubļu (29 330 eiro). ASV Lexus ES cena sākas no atzīmes 38 950 dolāri (31 440 eiro).

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.