Tagad ar 550 Zs – “Bentley Bentayga” iegūst mazāk jaudīgu un lētāku versiju (+ FOTO)

Īpaši dārgā un ekskluzīvā britu krosovera “Bentley Bentayga” motoru piedāvājums papildināts ar jaunu versiju – četru litru V8 benzīna agregātu, kas attīsta 550 Zs.

Jaunais Biturbo agregāts attīsta 550 Zs (770 Nm) un ir ievērojami vājāks par platformas radiniekam “Lamborghini Urus” piešķirto šī paša motora variantu ar 650 Zs (850 Nm).

Ražotājs norādījis, ka ar jauno motoru aprīkots “Bentayga” 100 km/h sasniedz 4,5 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 290 km/h. Abi rādītāji atpaliek no britu krosovera jaudīgākās modifikācijas ar W12 608 Zs (900 Nm), kas var lepoties ar 4,1 sekundi līdz simtam un 301 km/h maksimālo ātrumu.

Jaunā V8 versija ieguvusi nelielas vizuālās atšķirības savādākas radiatora restes un izplūdes sistēmas izvadu veidolā, kā arī tehniskos uzlabojumus, kuru sarakstā vēl precīzāka stūres iekārta un nakts redzamības sistēma.   

Paredzams, ka “Bentayga” V8 benzīna versija būs lētāka par W12 (Vācijā EUR 208 500) modifikāciju, taču dārgāka par variantu ar V8 dīzeļdzinēju.

Pieteikumus jaunās versijas iegādei “Bentley” dīleri uzsāks pieņemt pavasarī, bet automašīnu piegādes klientiem sola rudenī.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.