Gandrīz 400 000 eiro par patiešām īstiem bezceļiem piemērotu “BMW X6” (+ foto)

Pašlaik notiekošajā Esenes autoizstādē vācu tūninga kompānija “Manhart” demonstrē “MHX6 Dirt²”- uz “BMW X6 M” bāzes radītu apvidus auto, kas nebaidīsies izbraukt vissmagākajos bezceļos.

Lai pārsvarā gludiem ceļiem konstruēto “BMW X6 M” sagatavotu nopietnākiem pārbaudījumiem, “Manhart” to pamatīgi pārbūvējis. Tagad minheniešu krosoveram ir vēl jaudīgāks 4,4 litru V8 dzinējs, kas attīsta 900 Zs jaudu un 1200 Nm griezes momentu (rūpnīcas ražojums 575 Zs), piekare ar augstāku klīrensu, citiem amortizatoriem un atsperēm, pastiprināta transmisija un jaudīgākas bremzes, ar tērauda plāksnēm pilnībā nodegta  apakša, virsbūves aizsargi pa perimetru, 21 collu riteņu diski ar 305×40 “BF Goodrich” riepām.

Komplektu papildina vinča un aizsargstienis priekšpusē, rezerves riteņa stiprinājums aizmugures stikla vietā, virsbūves drošības stieņi un papildu gaismas uz jumta.

Uz Eseni atvests “MHX6 Dirt²” koncepts, taču “Manhart” gatavs izlaist nelielu – piecu eksemplāru lielu sēriju. Katras automašīnas izgatavošanas laiks – 6 līdz 8 mēneši, bet cena – 395 000 eiro.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.