Honda Civic Type R triumfē žurnāla „sport auto” konkursā

Vācijas auto žurnāla „sport auto” lasītāji balsojumā ir atzinuši Honda Civic Type R par ‘Labāko kompakto importa sporta automobili 2017’. Balsis par Civic Type R kā par labāko automobili savā klasē atdeva vairāk nekā 13 000 aptaujas dalībnieku.

Jau aprīlī leģendārajā Nirburgringas „Nordschleife” trasē veiksmīgi sasniedzot apļa laika rekordu priekšpiedziņas automobiļiem, šis uzņēmuma Honda ‘ikdienas braukšanai paredzētais sacīkšu auto’ izvirzījās priekšā saviem konkurentiem, tai skaitā Seat Leon SC Cupra 300, Renault Megane GT TCe 205 un Kia Pro cee’d GT.

Šī ir otrā reize, kad uzņēmums Honda gūst panākumus žurnāla „sport auto” rīkotajā konkursā. Tas ieguva titulu ‘Labākais kompaktais importa sporta automobilis’ arī ar iepriekšējās paaudzes modeli – 2015. gada Civic Type R.
Jaunais Civic Type R spēj uzņemt ātrumu no 0-100 km/h vien 5,7 sekundēs, tas aprīkots ar uzlabotu 2,0 l VTEC TURBO dzinēju ar 320 ZS jaudu. Tā maksimālais ātrums ar aizmugurējo daudzsviru piekari un optimizētas aerodinamikas komplektu, kas nodrošina izcilu stabilitāti pie liela braukšanas ātruma, ir 272 km/h.

Visu Civic klāsta modeļu standarta aprīkojumā ir iekļauts Honda SENSING komplekts – plašākais drošības aprīkojums klasē, kurā ietilpst sadursmes novēršanas bremžu sistēma, braukšanas joslas saglabāšanas palīgsistēma, kā arī inteliģentā adaptīvā kruīza kontrole.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.