BMW X7 koncepta pirmie attēli; pirmizrāde nākamnnedēļ (+ foto)

Internetā nonākuši BMW X7 koncepta attēli. Plašākai publikai to parādīs Frankfurtes autoizstādē (no 12.09), bet par sērijveida modeli tas pārtaps līdz 2018.gadam.

 Concept X7 iPerformance ir septiņvietīgs apvidus auto, kas izceļas ar milzīgu radiatora režģi, īsām virsbūvēs pārkarēm priekšā, masīvu pēcpusi un šauriem lukturiem. Uzkrītošs ir arī bagātīgais hroma pielietojums, liela izmēra riteņi, vējstikls, kas pāriet jumtā un neparastas formas priekšējais buferis ar vertikāliem gaisa pieplūdes pievadiem.

Salonā trīsspieķu stūre, aiz kuras redzams digitālais mērinstrumentu panelis, bet vēl viens informācijas ekrāns iebūvēts priekšējā panelī un pagriezts pret vadītāju.

Zināms, ka sērijveida X7 garums pārsniegs 5 metrus. Automobilim būs trīs sēdekļu rindas un līdz par septiņām sēdvietām. Motoru piedāvājumu veidos V8 un, iespējams, arī V12 agregāts.

Paredzams, ka X7 cena varētu pārsniegt 100 000 eiro un tirgū tas konkurēs ar Mercedes GLS, Audi Q7, Lincoln Navigator un topošo Jeep Grand Wagoneer.  

 

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.