Ford modernizējis Eiropas EcoSport (+ foto)

Ford modernizējis Eiropas tirgum paredzēto krosoveru EcoSport, ko plašākai publikai nodemonstrēs Frankfurtes autoizstādē (no 12.09).

No iepriekšējās versijas modernizētais variants atšķiras ar citu radiatora režģi (agrāk divdaļīgs, tagad kopējs) un sportiskā Mustang stilā veidotiem priekšējiem lukturiem. Jauna dizaina bamperis un lukturi izveidoti arī aizmugurei, bet salona iekārtojums līdzinās jaunajai Fiesta, izceļoties ar līdzīgu stūri, centrālo konsoli un transmisijas pārslēgsviru.

EcoSport standarta modelim iebūvēta SYNC 3 multimediju sistēma ar 4,2 collu ekrānu un Apple CarPlay и Android Auto atbalstu, bet bet dārgākās versijās būs pieejams 6,5 un 8 collu ekrāns.

EcoSport varēs aprīkot ar atpakaļskata kameru, kruīzkontroli, automātisko klimatkontroli, aklās zonas uzraugu, lietus un gaismu sensoriem, iebūvēt augstvērtīgo Bang & Olufsen stereo sistēmu.

Inženieri pārstrādājuši EcoSport piekari, atsperes un amortizatorus, uzlabojuši stūres iekārtu un krosovera vadāmību.

Sportiskāka izskata tīkotājiem ražotājs piedāvās ST Line komplektāciju ar 17 collu riteņu diskiem, dinamiskāka izskata buferiem un dekoratīvajām sānu uzlikām, bet eksotikas cienītāji par papildmaksu varēs pasūtīt īstiem bezceļniekiem piemītošu risinājumu – rezerves riteņa stiprinājumu pie bagāžnieka vāka.

Motoru klāstu papildinājis jauns 1,5 litru dīzeļdzinējs ar 125 Zs jaudu, kas strādās kombinācijā ar sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Piedāvājumā arī 100 Zs spēcīgs dīzelis un vienlitrīgs benzīna agregāts ar 100, 125 vai 140 Zs jaudu.

Ražotājs norādījis, ka modernizētais EcoSport dīleru centros kļūs pieejams jau līdz šī gada beigām.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.