Vakar avārijās cietuši 17 cilvēki; uz ceļa Jelgava-Dobele cietis zīdainis un mazs bērns

Vakar Latvijā reģistrēti 94 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 17 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar septiņi cietušie reģistrēti avārijās Zemgalē, seši – Rīgā, bet četri – Kurzemē. Pieci no cietušajiem bija gājēji.

Kā ziņots, vakar vakarā uz autoceļa Jelgava-Dobele, pie Viesturciema, notika ceļu satiksmes negadījums, kurā cieta pieci cilvēki.

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi septiņus autovadītājus – četrus dzērājšoferus policija aizturēja Rīgā, bet pa vienam – Kurzemē, Zemgalē un Vidzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 200 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 53 autovadītāji, Zemgalē – 44, Vidzemē – 40, Latgalē – 34, bet Kurzemē – 29 autovadītāji. Rīgā viens autovadītājs sodīts arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 503 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Vakar avārijā uz ceļa Jelgava-Dobele cietis zīdainis un mazs bērns

Vakar uz autoceļa Jelgava-Dobele notikušajā ceļu satiksmes negadījumā cietis zīdainis un mazs bērns, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā inspektore Diāna Briede.

Policijas pārstāvē apstiprināja iepriekš izskanējušo informāciju, ka avārijā, kurā bija iesaistītas automašīnas “Jaguar X Type” un “Toyota Hilux”, kopumā ir pieci cietušie. Traumas guvusi “Jaguar” autovadītāja, 1988.gadā dzimusi sieviete, kā arī pasažieri – 2013. un 2017.gadā dzimuši bērni. Tāpat traumēts tika otrā transportlīdzekļa vadītājs, 1956.gadā dzimis vīrietis, kā arī pasažiere – 1965.gadā dzimusī.

Jau vēstīts, ka ceturtdien vakarā uz autoceļa Jelgava-Dobele, pie Viesturciema, noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā cietuši pieci cilvēki.

Satiksme negadījuma dēļ bija bloķēta.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.