Laupīšana gaišā dienas laikā: Nofilmēts, kā Lietuvā uz ceļa nolaupa Latvijā reģistrētu BMW (+video)

Atklātībā nonācis kāda aculielcinieka video, kurā iemūžināta pagājušajā piektdienā Lietuvā notikusī BMW 5. sērijas automobiļa laupīšana. Auto bijis ar Latvijas numura zīmēm.

Video materiālā redzams, ka uz ceļa kāda ceļa Kauņas pievārtē BMW vadītājam ceļu nobloķējis balts kravas autobuss, no kura izlēkuši vairāki vīrieši, aplencot BMW. Pēc īsas cīņas ļaundari izgrūda BMW vadītāju no automašīnas un aizmuga no notikuma vietas.

Ziņots, ka nolaupītais automobilis atrasts pamests mežā blakus esošajā Radiķu ciemā. Notikumus uz ceļa tobrīd vēroja arī vairāki citi autovadītāji, taču neviens nelikās ne zinis un nesteidza palīdzēt upurim, tā vietā pabraucot garām.

Vēl nesen medijus pāršalca ziņa par Lietuvā nolaupīto “Audi A7”, kur ļaundari bija īpaši cietsirdīgi, nolaupot arī auto vadītāju, kuru vēlāk nogalināja. Lietuvas ģenerālkomisārs: Pazudusī jauniete nogalināta; “Audi A7” atrasts un aizturēti četri cilvēki   Vai laupīšanas uz ceļa kļūst par tendenci Lietuvā?

Ja Tev ir video vai fotogrāfijas no satiksmes, āvārijas situācijām, Ceļu policijas darba vai citām nebūšanām uz mūsu ceļiem, tad sūti tās iAuto.lv redakcijai uz sociālajiem tīkliem FacebookDraugiemTwitter vai uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.