Sekojiet jaunā C3 Citroen piedzīvojumiem “Facebook”

“Es redzu, tātad esmu” varētu būt piemērots moto jaunajam Citroen C3. Aprīkots ar ConnectedCAM CitroenTM Full HD kameru, jaunais modelis kopīgo attēlus no savas ikdienas, izmantojot oriģinālu un neparastu komunikācijas kampaņu.

Apveltīts ar personību un mūsdienīgs, jau no 2016.gada 22.jūnija C3 par saviem piedzīvojumiem stāsta pats savā Facebook lapā. Visu šo vasaru, līdz pat tā nonākšanai tirgū novembrī, interneta lietotāji fotogrāfijās un video varēs sekot automašīnas piedzīvojumiem.

Visas vasaras garumā interneta lietotāji varēs sekot jaunā Citroen C3 ikdienai tā Facebook lapā (https://www.facebook.com/newcitroenC3LV/). Ar krāsaino personību jaunais modelis norāda uz savu neparasto raksturu un parāda kā dalīties savos piedzīvojumos. No pirmā satiktā cilvēka līdz pēdējam modīgajam pasākumam, kurā tas piedalījies, jaunais C3 optimistiski un jautri mums stāsta par sevi un saviem piedzīvojumiem.

Izmantojot ConnectedCAM CitroenTM, kas novietota priekšējā vējstikla augšējā daļā, jaunais C3 dalās ar savām fotogrāfijām un video, lietojot mirkļbirku #FromMyConnectedCAM. Tā ir pasaules apceļošana, meklējot vispārsteidzošākās ainavas un nekavējoties ievietojot tās Facebook. ConnectedCAM CitroenTM kļuvis par liecinieku piedzīvojumiem. Ar vienkāršu klikšķi jaunais C3 var fotografēt vai filmēt to, ko tas redz, un dalīties ar redzēto sociālajos tīklos. Lepojoties ar 120° platleņķa, 2 miljonu pikseļu Full HD kameru, kurā iebūvēts GPS un iekšējā atmiņa, jaunais C3 ir pilnībā mūsdienīgs un turpina pārsteigt.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.