Rīgā ar auto taranē gaisa kvalitātes novērtējumu staciju

Vakar Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā, kāda persona ar vieglo automašīnu ietriecās gaisa kvalitātes novērtējumu stacijā.

1978.gadā dzimusī persona ar automašīnu “Toyota” ietriecās stacijā, kā rezultātā cieta garāmgājējs, 1991.gadā dzimis jaunietis, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Ceļu satiksmes negadījumos vakar cieta vēl vairāki gājēji. Rīga, Prūšu un Lokomotīves ielu krustojumā, 1994.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu “BMW” uzbrauca pagaidām nenoskaidrotam gājējam, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā. Kojusalas un Jersikas ielu krustojumā 1964.gadā dzimusi persona ar automašīnu “BMW” uzbrauca gājējai, 2007.gadā dzimušai meitenei, kura ar traumām nogādāta slimnīcā. Savukārt Apuzes ielā 1938.gadā dzimusi pensionāre ar automašīnu “Chevrolet” uzbrauca gājējam, 1975.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Vakar Rīga, Biķernieku ielā, saskrējās automašīnas “Opel”, kuru vadīja 1970.gadā dzimis vīrietis, “BMW”, kuru vadīja 1980.gadā dzimusi persona, un “Ford”, kuru vadīja 1957.gadā dzimusi sieviete, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.
Savukārt Tallinas ielā 1988.gadā dzimis vīrietis ar motociklu “Triumph” iebrauca mājas sienā un apgāzās. Motocikla vadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Vakar policija uz Latvijas ceļiem aizturēja 12 dzērušus un divus narkotikas lietojušus ceļu satiksmes dalībniekus.

Četri dzēruši autovadītāji noķerti Latgalē, trīs – Rīgas apkārtnē, pa diviem – Zemgalē un Vidzemē, bet viens – Kurzemē. Abi narkotiku lietotāji noķerti Rīgas apkārtnē.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar sodīti 244 autovadītāji. Visvairāk – 114 – ātruma pārsniedzēji noķerti Rīgas apkārtnē, 43 – Zemgalē, 38 – Vidzemē, 23 – Kurzemē un 26 – Latgalē.

Vakar sodu saņēmuši arī seši agresīvi autovadītāji Rīgas reģionā.

Kopumā policija vakar Latvijā noformējusi 694 administratīvā pārkāpuma protokolus, aptuveni puse no kuriem noformēti Rīgas apkārtnē.

Vakar Latvijā tika reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 12 cilvēki.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.