“Pieķerts” – “Jeep Grand Cherokee” testē 700 ZS Hellcat motoru

Interneta izdevuma “Autoevolution” rīcībā nonākuši “Jeep Grand Cherokee” jaudīgākās versijas “Trackhawk” attēli, kuras motortelpā darbojas vairāk nekā 700 ZS stiprs 6,2 litru “Hellcat” V8 motors.

Lai gan attēlos redzams daļēji nomaskēts testu prototips, “Trackhawk” vizuālās atšķirības manāmas jau tagad. Tās raksturo savādāka priekšpuse ar jaunas formas priekšējo buferi,  papildu gaisa pievadiem, horizontāliem diožu miglas lukturiem un jumta spoileri virs aizmugures stikla.

Precīza “Trackhawk” versijas motora jauda nav zināma, tādēļ atgādināsim, ka “Hellcat” agregāts, ko “Chrysler” uzstāda “Dodge Challenger” un “Charger” jaudīgajiem variantiem šajos automobiļos attīsta 717 Zs un 881 Nm.

Pēc provizoriskas informācijas “Jeep Grand Cherokeear” ar “Hellcat” motoru 100 km/h varēs sasniegt 3,5 sekundēs, bet maksimālais ātrums būs 320 km/h.

Sagaidāms, ka “Jeep Grand Cherokee Trackhawk” debitēs 2017.gada jūlijā. Tuvākajā nākotnē “Hellcat” agregātu saņems arī viena no apvidus auto “Dodge Durango” versijām.

 

 

Foto: Autoevolution.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.