Neste atbalstītais projekts Aplido, apceļo, apmīļo Latviju! strauji uzņem apgriezienus

Fonda 1836 īstenotā iniciatīva, dāvana Latvijai un tās iedzīvotājiem valsts simtgadē – Aplido, apceļo, apmīļo Latviju! šovasar jau ir paveikusi pusi no plānotā. Nupat tika noiets sestais no šovasar paredzētajiem 15 posmiem, izpētot dabu un kultūrvēsturisko mantojumu Latvijas robežlīnijā.

Kopš pirmā pārgājiena, kas notika 14.-15. maijā, dalībnieku skaits ir pieaudzis pieckārt, un ideja strauji iekaro arvien vairāk Latvijas iedzīvotāju sirdis. Ar viena no projekta lielākajiem atbalstītājiem, automātisko degvielas uzpildes staciju tīkla Neste, nodrošināto degvielu braucieniem apkārt Latvijai un uz pārgājienu sākumpunktiem jau ir nobraukts aptuveni 33 600 km garš ceļš – tas ir tikpat, cik 18 reizes apbraucot Latviju pa robežlīniju. Lai veicinātu vēl lielāku projekta atpazīstamību un iedzīvotāju iesaisti, jūlijā un augustā Neste DUS stacijās norisinās loterija Uzpildies un laimē 1836!

“Šajā projektā ir daudz ieguvēju – Latvija iegūst jaunu izpētītu un uzlabotu tūrisma ceļu, projekta dalībnieki – jaunu pieredzi, kādam tā ir iespēja iepazīt Latvijas nostūrus, kuros līdz šim nav būts, citu aizrauj gājienu laikā piedzīvotās emocijas, saliedētība un atbalsts viens otram, kopīgiem spēkiem paveicot skaistu un zīmīgu darbu. Mēs ne mirkli nešaubījāmies par šī projekta dzīvotspēju un patiesi priecājamies, ka tas strauji kļūst arvien populārāks un pulcē arvien lielāku dalībnieku skaitu. Atgādinot par projektu arī Neste stacijās, vēlamies piesaistīt tam vēl lielāku uzmanību,” stāsta Armands Beiziķis, SIA Neste Latvija mazumtirdzniecības vadītājs.

No 1. jūlija līdz 31. augustam Neste DUS stacijās norisinās projektam veltīta loterija Uzpildies un laimē 1836! ar kopējo balvu fondu vairāk nekā 12 tūkstoši eiro. Uzpildoties Neste stacijās par jebkuru summu, divu mēnešu laikā katru dienu tiks izlozēts viens Neste degvielas kartes 36 EUR vērtībā īpašnieks, savukārt katru nedēļu viens Neste klients iegūs degvielas karti, ar kuru varēs uzpildīties 836 EUR vērtībā. Loterijā ir 2 galvenās balvas – degvielas karte 1836 EUR vērtībā tiks izspēlēta vienreiz mēnesī – jūlijā un augustā. Plašāk par loterijas noteikumiem nesteloterija.lv.

Projekta mērķis ir izveidot vienojošu 1836 km garu tūrisma ceļu apkārt Latvijai, pa kuru to varēs apiet, apbraukt vai aplidot, un izveidot ceļošanas infrastruktūru ar naktsmītnēm, izklaides un atpūtas vietām. Projekts tika uzsākts 2015. gadā, kad tika veiktas pirmās ekspedīcijas un apzināti ceļi, pa kuriem var apiet apkārt Latvijai, uzsākta Latvijas aplidošana un filmēšana no gaisa, kā arī uzsākts darbs pie tūrisma ceļveža izveides. 1836 ceļu plānots atklāt Latvijas simtgadē 2018. gadā.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.