Pagarinātā BMW X1 attēli nonāk internetā

Dažas dienas pirms krosovera BMW X1 pagarinātās versijas oficiālās pirmizrādes Pekinas motoršovā (25.04) kāds ķīniešu interneta izdevums sabojājis pārsteigumu, publicējot tā attēlus globālajā tīmeklī.

No X1 parastās versijas pagarinātais modelis atšķirsies ar lielākām aizmugures durvīm, par 110 mm garāku riteņu bāzi (tagad 2780 mm), kas garantē vairāk vietas aizmugures pasažieriem, kā arī nedaudz lielāku kopgarumu (parastajam X1 tas ir 4439 mm).

Pagarinātā X1 ražošana notiks BMW-Brilliance kopuzņēmumā, kas nodarbojas arī ar „izstiepto” trešās, piektās un septītās sērijas sedanu ražošanu.

Pagarinātais X1 izstrādāts speciāli Ķīnas tirgum, kur pēc šādas konstrukcijas automobiļiem ir sevišķi liels pieprasījums, taču šā gada janvārī tika ziņots, ka Ķīnā ražotais krosovers, iespējams, tiks tirgots arī Eiropā.  

Jaunākā informācija liecina, ka Ķīnā pagarinātais X1 tiks piedāvāts ar 2,0 litru benzīna un dīzeļa agregātiem, kas attīsta 150 – 231 ZS, kā arī 136 ZS jaudīgu trīscilindru benzīna motoru ar 1,5 litru tilpumu.

Pagarinātā X1 cena vēl nav zināma – parastais X1 Ķīnā maksā, sākot no 259 000 juaņu (EUR 35 200).

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.