Volkswagen nodemonstrē Amarok feislifta variantu

Vācijas autobūves kompānija Volkswagen nodemonstrējusi pikapa Amarok feislifta versiju, solot, ka tirdzniecībā tas kļūs pieejams jau 2016.gada otrajā pusē.

Lai gan attēlos redzams vien modernizētā pikapa skiču variants, pirmos iespaidus tas neliedz gūt. Var noprast, ka pārmaiņas skars Amarok lukturus priekšpusē un aizmugurē, pārveidota tiks radiatora reste un miglas lukturu dizains. Kabīnē izmaiņu vairāk – pircējs var rēķināties ar pilnībā jaunu priekšējo paneli, viduskonsoli un multimediju sistēmu, kas iegūs lielāku un labāk funkcionējošu skārienekrānu.

Autobild.de prognozē, ka pikapa motoru piedāvājumam varētu pievienoties trīs litru V6 TDI dīzeļdzinējs, kas attīsta 272 ZS un 600 Nm. Jaunais agregāts būtu vērtīgs papildinājums Amarok motoru klāstam, kas pagaidām sastāv no diviem agregātiem. Interesanti, ka šāda modifikācija jau radīta un koncepta versijā tika nodemonstrēta pēdējā Wörthersee pasākumā.

Pēc modernizācijas pikapa cena būtiski nemainīsies – bāzes versijā tas maksās aptuveni 25 000 eiro, bet DoubleCap variants būs aptuveni 5000 eiro dārgāks.

Amarok koncepta modelis ar 3,0 litru 272 Zs (600 Nm) motoru tika parādīts pēdējā Wörthersee pasākumā

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.