Vadot automašīnu bez tiesībām, vīrietis izraisa avāriju ar pieciem cietušajiem

Vakar Limbažu novadā kāds vīrietis, vadot automašīnu bez iegūtas vadītāja apliecības, izraisījis sadursmi, kurā cietuši pieci cilvēki.

Negadījums noticis Limbažu novada Vidrižu pagastā, uz autoceļa Ragana-Limbaži, kad 1989.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Opel Astra” bez vadīšanas tiesībām, nav ticis galā ar spēkrata vadību, nobraucis no ceļa un ietriecies kokā.

Negadījumā cietis automašīnas vadītājs, kā arī 1990.gadā dzimusi sieviete. 1971.gadā, 1987.gadā un 1988.gadā dzimuši vīrieši. Autovadītājs, 1971.gadā dzimušais vīrietis un cietusī sieviete nogādāti slimnīcā, savukārt pārējie divi cietušie no hospitalizācijas atteikušies.

Liepājā, Zāļu un Ganību ielas krustojumā 1967.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Citroen”, izraisījusi sadursmi ar 1982.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu “Opel” un uztriecās krustojumā stāvošai automašīnai “Mercedes Benz”, kuru vadīja 1971.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā miesas bojājumus guvusi 1960.gadā dzimusī “Opel” pasažiere, kā arī “Citroen” vadītāja.

Vakar sadursmēs ar automašīnām cietuši vairāki gājēji. Piemēram, Babītes novada Piņķos 1970.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “BMW” uzbraucis 2006.gadā dzimušam zēnam, kurš nogādāts medicīnas iestādē.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 44 negadījumi ar pieciem cietušajiem.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 323 administratīvā pārkāpuma protokoli. 

Visvairāk šoferu sodīti Zemgales reģionā – 100. Rīgas reģionā par ātruma pārsniegšanu noformēti 96 protokoli, Vidzemes reģionā sodīts 51 šoferis, Kurzemes reģionā 44 šoferi, bet Latgales reģionā 32 šoferi.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sodīti seši šoferi, no tiem trīs Vidzemes reģionā, bet pa vienam Kurzemes, Zemgales un Latgales reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 44 negadījumi ar pieciem cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.