Velosipēdisti nesadala ceļu, abi nonāk slimnīcā

Negadījums noticis Gaujas ielā, kur ar 1985.gadā dzimušu velosipēdisti sadūries 1986.gadā dzimis velosipēdists. Abi velosipēdu vadītāji nogādāti slimnīcā.

Garkalnes novadā, ceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža 20.kilometrā, 1994.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Volkswagen” uzbraucis 1945.gadā dzimušam velosipēda vadītājam. Cietušais pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Arī Liepājā 1982.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Audi” uzbraucis velosipēdistam. Autovadītājs gribējis iebraukt mājas pagalmā un nav pārliecinājies par drošību, kā rezultātā uzbraucis 1936.gadā dzimušam velosipēda vadītājam.

Bet Kandavas novada Zemītes pagastā 1997.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Audi A4 Avant”, nav izvēlējies drošu braukšanas ātrumu attiecībā pret ceļa segumu, kā rezultātā automašīna nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Negadījumā cietis automašīnas vadītājs un 2000.gadā dzimusi jauniete.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki, no tiem septiņi bijuši gājēji un velosipēdisti. Rīgas reģionā reģistrēti 25 negadījumi ar desmit cietušajiem.

Vakar par ātruma pārsniegšanu sodīti 380 šoferi, četri pieķerti agresīvā braukšanā

Vakar atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sodīti 380 šoferi, bet vēl četriem noformēti protokoli par agresīvu braukšanu, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Rīgas reģionā par ātruma pārsniegšanu noformēts 101 administratīvā pārkāpuma protokols, Zemgales reģionā par šo pārkāpumu sodīti 86 šoferi, Kurzemes reģionā – 66 šoferi. Vidzemes reģionā par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sodīti 48 šoferi, bet Latgales reģionā – 39 šoferi.

Par agresīvu automašīnas vadīšanu aizvadītajā diennaktī sodīti četri šoferi, visi Rīgas reģionā.

Savukārt par sēšanos pie stūres alkohola reibumā apturēti 11 autovadītāji – pa trim Rīgas reģionā un Kurzemes reģionā, pa diviem Vidzemes un Latgales reģionā, bet viens – Zemgales reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki, no tiem septiņi bijuši gājēji un velosipēdisti. Rīgas reģionā reģistrēti 25 negadījumi ar desmit cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.