Apgāžoties automašīnai, Ilūkstē cietuši divi mazi bērni

Ilūkstes novada Eglaines pagastā, ceļa Svente-Lietuvas robeža 25.kilometrā, 1984.gadā dzimis vīrietis nav ticis galā ar automašīnas “Opel Zafira” vadību, auto nobraucis no ceļa un apgāzies.

Vakar Ilūkstes novadā, apgāžoties automašīnai, cietuši divi mazi bērni, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Ilūkstes novada Eglaines pagastā, ceļa Svente-Lietuvas robeža 25.kilometrā, 1984.gadā dzimis vīrietis nav ticis galā ar automašīnas “Opel Zafira” vadību, auto nobraucis no ceļa un apgāzies. Negadījumā cietušas 2005. un 2013.gadā dzimušas meitenes un 1984.gadā dzimusi sieviete.

Madonas novadā kādam 1970.gadā dzimušam vīrietim, vadot automašīnu, palicis slikti ar veselību, kā rezultātā viņš iebraucis grāvī. Negadījums noticis ap plkst.12.20 Kalsnavas pagastā, ceļa Pļaviņas-Madona 16.kilometrā. Negadījumā bojāta automašīna, kā arī cietis pats vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Gramzdas ielā, 1973.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Mazda” uzbraucis 2008.gadā dzimušai meitene, kura no hospitalizācijas atteikusies.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 27 negadījumi, kuros cietuši trīs cilvēki.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 205 administratīvā pārkāpuma protokoli, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Visvairāk protokolu noformēts Rīgas reģionā – 76. Zemgales reģionā par ātruma pārsniegšanu sodīti 48 šoferi, Kurzemes reģionā – 37, Vidzemes reģionā – 34 un Latgales reģionā – 10 šoferi.

Savukārt par agresīvu braukšanu protokols noformēts vienam autovadītājam Rīgas reģionā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā apturēti 12 autovadītāji, no tiem četri – Rīgas reģionā, pa trim – Vidzemes un Latgales reģionā un pa vienam – Kurzemes un Zemgales reģionā.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.