Jeep izlaiž specversiju par godu leģendārajam Willys

ASV autobūves kompānija laiž klajā divas Wrangler īpašās versijas: Black & Tan un Willys. Pirmā no tām ir komfortablāka par standarta versiju, bet otra, kas veltīta leģendārajam Otrā pasaules kara apvidniekam Willys, neliks vilties bezceļos.

Black & Tan varēs atpazīt pēc 17 collu vieglmetāla riteņu diskiem un smilškrāsas mīkstā jumta pārsega, bet interjeru mājīgāku padara Wizard Black priekšējais panelis, Heritage Tan salona apdare, divzonu klimatkontrole un multimediju sistēma ar 7 collu ekrānu.

Wrangler Willys izceļas ar nosaukuma uzlīmēm, melnā grafīta radiatora resti, Rubicon modeļa kāpšļiem un 32 collu Firestone riepām ar oriģināla dizaina diskiem. No niknākās bezceļu versijas Rubicon īpašā versija mantojusi arī aizmugures diferenciāli, Command-Trac 4×4 divpakāpju sadales kārbu, pastiprinātas bremzes un amortizatorus.

Ražotājs atklājis, ka drīzumā motoru klāstu papildinās jauns sešcilindru turbodīzelis V6 3.0 Ecodiesel ar 264 Zs (599 Nm). Līdz šim 200 Zs jaudīgs 2,2 litru dīzeļdzinējs bija pieejams vien Wrangler pircējiem Eiropā.

Wrangler Willys un Wranger Black & Tan divdurvju versijas cenas ASV sākas no atzīmes 32 940 dolāri, bet četrdurvju varianti ir dārgāki: Willys – vismaz 37 240 dolāru, Black & Tan — 36 440 dolāru. Jaunās dīzeļversijas cenas vēl nav zināmas.

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.