Škoda atklāj pieteikšanos pilnīgi jaunajam modelim Scala

Čehijas autobūves kompānija Škoda atklājusi pieteikšanos pilnīgi jaunajam modelim Scala, kas Vācijā maksās, sākot no 21 450 eiro. Vēlāk tiks laista klajā arī Scala bāzes versija par 17 350 eiro.

Sākotnēji Škoda Scala, kas čehu piedāvājumā nomaina modeli Rapid, varēs iegādāties versijā ar 1,0 litru 115 ZS benzīna atmosfērisko agregātu, 1,5 litru benzīna 150 Zs turbo motoru un 1,6 litru 115 Zs TDI dīzeļdzinēju. Cenu liste Vācijā sākas no atzīmes 21 450 eiro, bet jau šogad tiek solīts arī Scala bāzes modelis ar 95 Zs 1,0 litru motoru par 17 350 eiro.

Scala jau no rūpnīcas būs apgādāts ar Skoda Connect, kas, tostarp, ļauj piekļūt un attālināti vadīt vairākas funkcijas, piemēram, uzzināt automobiļa atrašanos vietu, atslēgt vai aizslēgt durvis, pārbaudīt degvielas daudzumu vai pārliecināties par nākamā servisa apmeklējuma termiņu. 

Scala varēs aprīkot ar ciparu mērinstrumentiem, kas piedāvā lielāko ekrānu šajā automobiļu segmentā – 10,25 collas, un arī multimediju sistēmas ekrāns varēs lepoties ar lielākajiem izmēriem segmentā (līdz pat 9,2 collām).

Scala bagāžas nodalījumā ietilpst 467/1410 litri, turklāt automobili varēs aprīkot ar elektriski atveramu bagāžnieka vāku un atlokāmu sakabes āķi ar elektropievadu.

115 Zs benzīna versija būs komplektēta ar sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu, 150 Zs motors – ar septiņu pakāpju DSG, bet 1,6 TDI dīzelim pieejami abi varianti.

Bāzes versijā Active Scala būs komplektēts ar LED lukturiem priekšā, elektriski apsildāmiem un regulējamiem spoguļiem, tālo gaismu un joslas uzturēšanas asistentiem, ātruma uzturēšanas un sadursmes novēršanas palīgsistēmu, ieskaitot automātisko ārkārtas bremzēšanas sistēmu, komplektācija Ambiente aprīkojumu papildinās ar 16 collu vieglmetāla diskiem, miglas lukturiem, parkošanās sensoriem, klimata iekārtu, centrālo elkoņa balstu, Bluetooth savienojumu, ādas apdari stāvbremzes un ātrumpārslēga svirai, kā arī multifunkciju stūrei.

Style komplektācijā iekļauti 17 collu vieglmetāla riteņu diski, lietus sensors un automātiski aptumšojošs salona spogulis, miglas lukturi ar līkumu izgaismošanas funkciju, LED lukturi priekšā un aizmugurē, apsildāmi priekšējie sēdekļi, divu zonu klimatkontrole, cimdu nodalījums ar regulējamu temperatūru, multimediju-izklaides sistēma Bolero ar 8 collu displeju un 8 skaļruņiem, e-SIM kart ear LTE interneta pieslēgumu.   

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.